web analytics
Gå till innehåll

Familjemys på hög nivå

Igår var alla i familjen utom Fredrik, André o Benjamin på badhuset i Nybro.  Det var mysigt och barnen hade det roligt. Vi hade fika och mat med oss. Efter badet så fick dom leka av sig lite mer på lekplatsen.

Nellie ville först inte bada. När hon väl varit i en stund så ville hon inte gå upp. Hon rörde på både ben o armar och försökte ta sig framåt i vattnet. Hon kommer lära sig simma fort om hon fortsätter att bada i bassängen.

Hampus o Pontus busade på och hade roligt. Hampus var lite rädd innan då han var i vattnet men han har blivit mycket självsäkrare nu. Han simmar på, hoppar  och har roligt. Pontus med men han har inte varit lika rädd. Beatrice är som en fisk i vattnet. Det har hon alltid varit.

Benjamin var hemma i feber. Han har vatit dålig nu i några dagar. Förkylning som inte vill släppa. Han var hemma från skolan i torsdags och i fredags och igår var han fortfarande febrig. Idag gick jag upp till Stéphanie och kände på hennes panna. Lite febrig och hon hostar. Nu är det förmodligen hennes tur att bli sjuk.

Idag är det årsmöte på folkan här i Borgholm. Det är Ölands Järnvägsförening  som ska sätta ihop en styrelse...eller behålla den nuvarande. Förutom det så ska jag försöka städa undan här hemma. Jag får se vad min kropp tillåter. Häromdagen så vaknade jag på natten och hade ont i mina leder och muskler i benen. Jag känner av det fortfarande. Ryggen känns helt förstörd idag...igen.

Men jag ska inte klaga. Det finns dom som har det värre. Ni får ha en fin dag. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: