web analytics
Gå till innehåll

Familjen annorlunda kommer snart

Vilket tråkigt väder vi har. Det regnar och blåser och det är så kallt. Fredrik kom hem lagom till att det var dags att hämta barn så han körde oss. Jag gick in till Pontus medan Fredrik gick till Hampus avdelning., De hade gjort något på dagis med vatten somd e hade lagt in i en frys. Fröken sa till Pontus att han kunde göra det hemma med. Då tittar Pontus på mig och frågar: Har vi en frys hemma?

Det blev en liten dialog som var rätt så roande faktiskt. Så här lät det.

Pontus: Har vi en frys hemma?
Jag: Ja vi har en. Den som står bredvid kylen.
Pontus: Jaha. Dagis har en penna. Har vi en penna hemma?
Jag: Ja vi har en penna hemma.
Pontus: Har vi en svart penna? Dagis har en svart penna.

Jag kunde inte låta bli att skratta faktiskt för det lät så roligt. Det skulle vara precis som på dagis. Pennan har de förmodligen använt för att skriva på påsarna som innehöll vattnet som de lade i frysen.

Jag har plockat lite här hemma, men inte lika mycket som jag skulle behöva. Det är snart helg så jag får ta tag i det då. Halva denna månaden har redan snart gått. Det är inte klokt vad tiden går fort. Den 24 denna månad skulle min faster har fyllt år om hon hade fått leva. Samma dag så har pappa varit död i 6 månader. Jag kan inte förstå det. Jag undrar hur livet bara kan gå vidare när så mycket annat bara stannar upp. MEn tiden, den stannar inte utan den bara springer iväg.  Ska till graven i morgon. Ska lägga en blomma och tända ett ljus. Vilket jag gör varje vecka.

Nu är det snart dags för familjen annorlunda igen. Vi blev tillfrågade ännu en gång förra året om vi ville vara med, men vi tackade nej igen. Vi har blivit tillfrågade ni två säsonger på rad, men vi tackade nej båda gångerna. Första gången var för att min stora dotter och min sambo ville inte. Förra året så tackade jag nej självmant för att pappa var sjuk då. Vi visste inte hur allt skulle bli eller hur det skulle gå och jag ville vara vid min pappas sida så jag tackade nej.

Mirka har varit med i några säsonger innan och hon och hennes familj ska vara med igen. Det ska bli roligt och se dom. Mirka fick ju en liten flicka för några veckor sedan så hon är nu en stolt mamma till 11 barn. Det lilla barnet får vi ju inte se, men hennes andra små troll får vi.

Nu kommer det snart fler barn hem så jag ska fixa och dona lite innan de stövlar in i min hall. Ha en fin fortsättning på dagen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Intressant?

2 reaktioner på ”Familjen annorlunda kommer snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: