web analytics
Gå till innehåll

Familjen är otroligt viktig

Igår så fyllde jag år och jag blv uppvaktad som aldrig förr. Det hela började med en kopp kaffe på sängen. Det blev blommor och paket med. Jag och Fredrik tog en lumch under dagen och sedan hade Tove gjort maten till kvällen. Även desserten.

Jag fick många fina saker. Detvar rent för mycket men jag blev oerhört glad. Det var många presenter med en personlig touch. Alla mina barn var hemma. Det innebar att mina äldstas bättre hälft med barn fanns på plats. Det är så mysigt att få ha hela familjen samlad.

För mig är familjen otroligt viktig. Det är viktigt för mig att mina barn får ha sina mor och farföräldrar för det är ju dom som har historien bakom sig så att säga. När mina tvillingar föddes så försökte få kontakt med deras farmor och farfar men deras biologiska pappa förbjöd mig. Skulle vi komma så skulle de köra iväg oss.

Jag är glad över att få ha mina barnbarn i min närhet. Mitt yngsta barnbarn ska snart flytta till Gotland och jag hoppas kunna hålla en nära kontakt med henne fast hon bor där. Det får bli facetime ofta. Jag är glad över att få ha den kontakten jag har med mina barn oavsett om de är vuxna eller inte. Älskar min stora familj!

Igår kom det massor med snö. Så typiskt då jag inte alls är road av att plumsa runt i snö. Trots detta så försöker jag se det positivt för barnen vill gärna åka pulkla så det ska vi göra idag.

Nu ska vi göra oss i ordning. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: