web analytics
Gå till innehåll

Familjen betyder allt

God eftermiddag alla fina vänner. Hoppas ni haft en fin dag så här långt. Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har tagit disken...det är allt. Jag försöker vara med barnen så mycket som möjligt för sommarlovet är ju snart slut. Jag har varit mammaledig hela sommaren och är det till barnen börjar skolan. Sen har jag en vecka kvar att ta ut för Pontus men den veckan tar jag på höstlovet.

Pontus börjar ettan nu till hösten. Tiden har verkligen sprungit iväg. Snart har jag bara skolbarn kvar. Alla åldrar har sin charm. Jag är otroligt stolt över mina barn. De är mycket fina och visst har det varit tufft ibland, men det har gått bra ändå. Jag var ensamstående med 5 barn när jag träffade Fredrik och hade varit det i några år då. Min äldsta var då 9 år medan de yngsta var två nyfödda bebisar.

Livet har inte varit så enkelt för mig. Jag föddes inte med en silversked i hand precis. Man kan säga att jag verkligen har fått uppleva livets baksida och det med råge, men jag har stått kvar genom stormarna. Jag ältar inte gamla händelser men jag förringar inte det som hänt. Jag försöker ta tillvara på stunderna och tar lärdom av händelser som skett.

Fast jag varit med om en del så försöker jag se det positiva i det negativa. Jag griper efter halmstrån när det behövs och jag försöker tänka logiskt. För visst måste det finnas en mening med allt som hänt?

Jag har kämpat som en galning för mina barns rättigheter och jag har försvarat dom med näbbar och klor. Den som ger sig på mina barn får en lejoninna på sig. Mina barn är mitt allt och det är för dom jag har levt för genom åren. Idag har jag en älskad familj som jag vårdar ömt.

Jag har placerat min blogg i Borgholmbloggkartan.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: