web analytics
Gå till innehåll

Fånge på fortet

Snacka om en stressig morgon. Vaknade alldeles för sent. Jag har min mobil på ringning och jag har förmodligen stängt av den i sömnen för jag vaknade med den i handen 55 minuter senare än vanligt. Barnen låg och snusade som små grisar och det var bara att försöka få upp dom innan skolan började iaf.

Hur mycket vi än försov oss så hann Fredrik få i väg barnen i tid. Helt otroligt. Dock har jag de två små minste hemma för de hade aldrig hunnit till dagis och äta frukost där. Sen kan det var skönt för dom att vara hemma och ta de lite lugnt idag. Robin blev oxå hemma. Han mådde illa sa han. Ja det går en massa skit nu igen. Speciellt vintertid tycker jag.
Tittar man ut så ser det fruktansvärt grått och tråkigt ut. När man sticker ut näsan i friska luften så känner man kylan. Någon mer som längtar till Mars månad? Jag gör det. Hampus fyller år då och då brukar snön sakta men säkert ha försvunnit. Året jag födde honom var det dock lite is och snö kvar.

Såg ni fångarna på fortet? Jag missade det men det gjorde nog inget. Det var visst dåliga förlorare med. Gunde Svan blev beskylld för att favorisera Charlotte Kalla och hennes lag. Varför ge sig in i en lek om man inte leken kan tåla?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

4 reaktioner på ”Fånge på fortet

 1. Joanna

  svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
  kram

  Svara
 2. Maria

  Håller med om att det är hemskt kallt och rått ute! Jag längtar själv till april för då brukar garanterat snödroppar och annat kika fram. Jag har också fött barn i mars och det året snöade det den dagen hon föddes.

  Svara
 3. Anonymous

  Tycker du skriver bra. Till dina inlägg hade du kanske kunnat lägga upp en ömröstning för att se om dina läsare håller med dig? Alltid lättare att sammanställa och säga något anonymt. Sett en del som gör det och använder själv: http://www.valresultatet.se
  Kanske är värt att testa? Omröstningen visas även på deras sida(om man vill), så det kan locka fler läsare vid intressanta frågor.

  /Jonas

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: