web analytics
Gå till innehåll

Får man säga att de är psykopater?

Byt aldrig däck vid vägkanten. Det kan sluta med döden. Det låter inte så roligt men det är dock mycket allvarligt. En 64 årig man blev på körd av en lätt lastbil. Det slutade med att mannen dog. Tragiskt och så onödigt. Mannens fru och killen som körde lastbilen blev djupt chockade. Inte så konstigt. Ett tragiskt slut för den som dog.

Jag har läst om liknande fall förut men det var för något år sedan. De hade oxå stannat vid vägkanten för att byta däck. Samma sak hände där. Mannen blev på körd och dog.

En olycka kan förhindras om man ibland försöker tänka steget före men det är inte alltid så lätt att göra det. Men det är inte alltid så här en olycka går till. Ibland kan man gå på en student och bli på körd och det är på grund av att föraren körde för fort. Vissa ska inte ha körkort bara.

Många olyckor kan förhindras om lagen bara följs. Det kan man ju inte säga att den gjorde när en bilist kör för fort. Varför är det så viktigt att komma fort fram för?

Ja det var mina tankar kring det. Jag skickar mina tankar till dom som överlevde olyckorna.

Det är fredag och jag tycker att det är otroligt skönt. Jag har inte gjort så mycket ärligt talat men jag borde ha gjort det. Man kan säga att jag har ett bombnedslag här hemma. Vi har en liten hund som vi vakta och hon är ju som en bebis. Man kan ju inte lämna henne och man kan inte göra så mycket heller. Inte när jag vill och har tid iaf. Men det är mysigt ändå. Jag satt i min fåtölj innan och hon ville upp. Hon låg i mitt knä och bara mös.

Photobucket

Photobucket

En sådan här liten goding skulle jag kunna tänka mig att ha. Hon fäller inget hår så hon är bra för dom som har allergi. Men hon kräver tid och någon som är hemma med henne hela tiden. Det passar mig men man blir samtidigt så bunden. Men ska jag ha en hund i framtiden så blir det en sådan här liten goding och jag hoppas den hunden har lika charmig personlighet som denna lilla har.

Det finns dom som är elaka mot djur och jag kan inte förstå det faktiskt. Djur är så goa och mysiga. Den som är elak mot djur är ingen trevlig människa. Jag skulle mycket väl kunna kalla djurplågare för psykopater, men det får man inte göra så jag får väl låta bli med det då 😉

Men jag kan inte förstå hur en människa kan bränna ett djur till döds eller slå ihjäl dom. Djur är försvarslösa djur mot en människa egentligen och djur är egentligen fredliga djur om de uppfostras på rätt sätt.

Nu är min dotter ute och går med henne så nu ska jag passa på att dricka en kopp kaffe i lugn och ro sedan ska jag dammsuga över här lite. Ha en fin kväll mina vänner.

Intressant?

1 reaktion på ”Får man säga att de är psykopater?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: