web analytics
Gå till innehåll

Far side banks of jordan

Jag fick en intressant kommentar från Bloggminglet i mitt för förra inlägg. Det ska bli en bloggträff för alla bloggföräldrar i Stockholm den  28/4-29/4-2012. Någon som ska dit? Det hade varit super roligt att åka dit men jag hoppar nog på det denna gång. Det är relativt billigt faktiskt. Det kostar totalt 1250:- och då ingår följande i priset:

 • Övernattning med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé ”God morgon” Alt. övernattning enkelrum, inkl frukostbuffé (tillägg 495kr)
 • Internetaccess via trådlöst nätverk
 • Konferenslunch med förrätt, varmrätt, mineralvatten/lättöl, kaffe och hemmagjord chokladtryffel.
 • Snittar & bubbel
 • 3-rätters middag med mineralvatten/lättöl och kaffe/te och 2 glas vin/2 öl eller alkoholfritt alternativ.
 • Föreläsning med ”Hannah Graaf Karyd & Peter Karyd”
 • Knyta kontakter med företag/utställare
 • Ta del av nya produkter/tjänster
 • Liveband
 • Lyxig goodiebag
 • Överraskning på hotellrummet

Visst låter det trevligt? Jag hade gärna åkt men det får bli en annan gång.

Jag läste om en talande hund som ska bli filmstjärna. Jag förstår inte hur de ska kunna göra det hela till en film.  Det ska bli intressant och se hur det kommer att gå med det.

Idag har jag vikt fyra maskiner tvätt och det samtidigt som de små har varit hemma. Otroligt men sant. Jag fick ihop det och fick behålla kläderna vikta med. Det är inte alltid det händer. Ibland viker jag och sedan viker barnen upp det igen. Nu ska de bara in i skåpen med.

Jag fuskade med maten idag. Det blev ingen matllagning utan det blev köpt pizza från pizzaplaneten. Det ska bli gott när den kommer hem. Fredrik är på väg och hämtar den nu. Eller dom rättare sagt. Vi är ju några stycken som ska äta.

Jag har suttit och läst en hel del om Johnny Cash och June Carter. Jag såg ju Walk the line igår och idag recenserade jag filmen. Den var helt underbar kan jag säga. Vill ni läsa vad jag tyckte om filmen så kan ni göra det här. Jag har ju lyssnat på dom förr men nu efter jag har sett filmen så kom intresset åter upp till ytan. Jag har en favoritlåt och den är en duett mellan June Carter och Johnny Cash. Den heter Far side banks of Jordan. Den säger så otroligt mycket. Lyssna och njut,

Texten till låten

I'll Admit My Steps Are Growing Wearier Each Day
Still I've Got A Certain Journey On My Mind
Lures Of This Old World Have Ceased To Make Me Want To Stay
My One Regret Is Leaving You Be-hind

If It Proves To Be His Will That I Am First To Cross
And Somehow I've A Feeling It Will Be
When It Comes Your Turn To Travel Likewise Don't Feel Lost
For I Will Be The First One That You'll See

Chorus:
And I'll Be Waiting On The Far Side Banks Of Jordan
I'll Be Sitting Drawing Pictures In The Sand
And When I See You Coming I Will Rise Up With A Shout
And Come Running Through The Shallow Water Reaching For Your Hand

Through This Life We've Laboured Long To Earn Our Meagre Fare
It's Brought Us Trembling Hands And Failing Eyes
So I'll Just Rest There On That Shore And Turn My Eyes Away
Until You Come Then We'll See Para-dise

Intressant

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: