web analytics
Gå till innehåll

Farmen och Sveriges mästerkock

Tre pojkar hemma idag, men i morgon blir det dagis och skola igen. Benjamin får dock inte vara med i gymnastiken på grund av hans astma. Han får inte anstränga sig. Det är lov nästa vecka så då får han vila upp sig ordentligt.

Idag har det blivit farmen och Sveriges mästerkock. Jag saknar Per. Det var roligare att se på när han var med. Han är så duktig på det han gör. Men jag har aldrig smakat hans mat så jag vet ju egentligen inte hur duktig han är 😉 Han är rolig att lyssna på i alla fall.

Det blir inget långt inlägg idag. Jag har ont i mitt huvud och jag är dödstrött. Får väl skylla mig själv när jag åt Dianas äpplepaj. Jag kan ju inte äta något känns det som. Men jag får ta det.

Ni får ha en fin kväll och sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: