web analytics
Gå till innehåll

Fars dag går mot sitt slut

Man har bara en pappa. Naturligtvis firade vi honom på bästa sätt. Tyvärr har jag inte min egen kvar i livet men han finns i mitt hjärta och följer med mig vart jag än går. Jag, Robin och Stéphanie tog Nellie och gick upp till graven och tände ett ljus format som ett hjärta med oss hade vi tre röda rosor som vi tog från trädgården. Pappa älskade våra rosor. Det blev min present till min far.

Här hemma har vi firat Fredrik. Världens bästa pappa till mina barn. Det blev frukost på sängen och några paket att öppna. Nu ikväll hade vi hemmagjorda kroppkakor till middag. Tove bjöd hit sin pappa på fars dags middag. Det blev en lyckad kväll.

Robin firades för första gången i år. Världens bästa pappa till lilla Nellie.  

Det har varit en bra dag. Jag måste säga att det var mycket trevligt att Toves pappa kom. Det är roligt för Tove och Nellie får ju träffa sin morfar. Toves bror Daniel skulle också ha kommit idag men han låg hemma och var sjuk stackaren. Hoppas han kryar på sig.

Jag tror att papporna blev nöjda med sin dag. Själv är jag nöjd med dagen. Det hade varit roligt om man hade kunnat få uppvakta min egen pappa i det verkliga livet, men jag har en grav att gå till i alla fall. Han har det bra där han är. Han har funnits med oss under dagen ändå. Vi har ett ljus som brinner för pappa vid speciella tillfällen och sedan har vi det blå ljuset i hjärtat som Stéphanie har gjort i skolan.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är trött efter dagen. Jag hoppas alla pappor har haft en fin dag. Kram och godnatt.

Fars dag

Fars dag

Fars dag

Fars dag

Fars dag

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: