web analytics
Gå till innehåll

Fars dagsfirande

Grattis till alla fina pappor!

I går var det fars dag. Det firade vi med smörgåstårta. Robin med familj kom hem samt Stéphanie. Det var jättemysigt. Tyvärr så sprang timmarna iväg.

Fredrik fick en bok en mugg där det stod superdad, godis (gröna grodor som han tycker om och en filt av Hampus och Pontus. Av Robin fick han en äggkokare som han önskade sig. Av Stéphanie fick han en hotellfrukost för två.

beatrice bor ju i Göteborg och har jobb där så hon kunde inte komma, men hon var så gullig och skrev Grsttis på fars dag på Facebook till Fredrik.

Robin är ju också pappa 😊 Sara hade köpt en jättefin glasprydnad som hade en bild av Nellie, Sebastian och Wilja. Jag kommer inte ihåg exakt vad det stod men det var något som världens bästa pappa och bonuspappa. Den kan man sätta på en specialgjord lampa så ser man bilden så mycket bättre.

Det är roligt att han har hittat en ordentlig tjej som vet hur livet är med att ha barn.

Ja det blev några timmar med prat och mys. När kvällen kom så åkte vi upp till pappas grav och satte en liten "gran" och tände ljus. Jag var på ICA i stan för att köpa blommor men dom var så tråkiga så därför blev det en liten "gran" istället.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: