web analytics
Gå till innehåll

Febrig och frusen

Jag har ju gjort en Gastric Bypass operation. Det är 4 månader sedan nu och jag är så nöjd. Igår hade jag gått ner exakt 20 kg. Det är inte antalet kilo i sig men jag märker att jag lättare kan röra på mig. Mina kläder hänger som hösäckar på mig. Har börjat handla in lite nya kläder för linnena är för stora. Nu är det roligt igen och handla kläder. Nu kan jag ha stl M och det känns så otroligt skönt.

Jag var lite mer aktiv idag när det gäller att göra nytta här hemma. Jag vek all tvätt men därefter så började jag frysa och kröp ner under täcket. Jag frös ändå. Det slutade med att jag tog på mig fleecetröja och raggssockar. Jag frös ändå Jag hade fått feber. Nu är jag trött och fryser och längtar till sängen. Vilken tråkig lördag det har varit. Den har varit lugn och så men jag skulle vilja vara lite piggare. Hoppas jag mår bättre i morgon för jag hatar att frysa.

Jag ka hoppa in i duschen, renbädda och sedan lägga mig. Jag hoppas ni får en trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: