web analytics
Gå till innehåll

Fel deltagare åkte ut!

Såg ni på Sveriges mästerkock i går? Jag gjorde och jag blir så irriterad. Ibland är det inte bra att titta på TV. Det som gjorde mig smått irriterad är att det verkar som att juryn redan har valt ut sina finalister redan från början. Andra har åkt ut tidigare för enkla saker som de har missat. Det tjatar om att nu ska de kunna göra det och det. Men när Jenny inte klarade av att göra en enkel curysås vid topp tre gjorde ingenting. Hon fick stanna kvar. Varför?

Helena åkte ut och det var ändå hon som fick minst kritik. Jag förstår mig inte på dessa herrarna som verkar hålla på Jenny. Jag vet att hon verkar vara en bra kock men vid topp tre ska man kunna göra en currysås utan problem. Jag hejar på Carl. Hoppas han tar hem det hela nu!

Idag händer det inte så mycket. Jag ska tvätta och städa lite. Det är väl allt. Ja allt och allt, det tar ju sin lilla tid bara det. Barnen är hemma. Vad de har för planer vet jag inte än. Vi tar dagen som den kommer. Jag ska nog pyssla lite med om jag hinner. Har börjat bli sugen på det igen.

Vad har ni för planer för dagen då?

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Fel deltagare åkte ut!

  1. Lotta

    Jag håller med dig i det du säger om "sveriges mästerkock" Jag hejade på den stackaren som åkte ut när dom tre killarna skulle hitta ingredienserna i grytan.
    I dag har jag haft en städ och tvättdag, inte det roligaste men skönt när det är klart.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: