web analytics
Gå till innehåll

Fem år som gift

Idag för 5 år sedan blev jag fru Andersson. Efter mitt förra äktenskap alltid sagt ALDRIG MER så blev det ett JA när Fredrik friade nyårsnatten.

Jag gjorde allting från grunden med lite hjälp av mina döttrar. Jag gjorde inbjudningskorten och kuverten själv. De små välkomspresenterna som innehöll en fjäril av trä. Fjäril för mig består av allt vackert du bara kan tänka dig. Jag hade lagt i en chokladbit samt en hemmagjord skyddsängel. Ett hänge som gästen kunde ha i armband, halsband eller i en dragkedja till exempel.

Jag letade efter kläder både till barnen, Fredrik och mig själv. Kavaj, skjorta och byxor till killarna samt klänningar till flickorna. Skor söktes och fann. Det blev en figursydda bröllopsklänning till mig.

Buketten satte jag ihop själv samt barnens och Fredriks som de skulle ha. Maten handlades in och gästernas sittplatser pusslades ihop. Det blev ett mycket annorlunda bröllop denna gången. Första gången så ville jag egentligen inte ens gifta mig så jag sa inget till de gäster som kom. Det kom som en överraskning på min 30-års fest. Allt i hopp om att något skulle komma emellan så bröllopet inte skulle kunna bli av.

Efter det att Fredrik och jag sa Ja till varandra så tog jag och mitt följe limousinen till slottsruinen där vi blev fotograferade. Sedan åkte vi till festlokalen där våra 86 gäster väntade. Komiskt att vi blev så många för vi ville ha ett litet bröllop men efter vi hade skrivit ner närstående släktingar så blev vi en del och sedan några vänner på det.

Bröllopet var vackert för det fanns så mycket kärlek i luften. Det blev en dag som jag alltid kommer bära med mig i hjärtat. Det var den gången som min bästa vän Carina för första gången var hos oss, tyvärr den sista med. Helen, en annan vän kom för första gången med två av sina döttrar. Det var roligt och så mysigt att ha två av sina bästa vänner en helg hemma hos mig när det var en sådan viktig helg.

Idag har det gått fem år. Tänk att 8 månaders förberedelser var över för en kväll?! Men samtidigt så har vi levt för denna dag i dessa fem år som gått.

Nedan så ser ni några bilder på oss denna underbara dag ❤

Det blev ett stor följe. André förde fram mig, Robin höll ringen. Flickorna var brudnäbbar och pojkarna gick ett följe efter Fredrik.
Sjubarnsmamman
Fredrik och jag när vi kom till festlikalen
Min blombukett som jag gjorde
Gjorde även de små buketterna

Jag och min äldsta son André. Han förde mig genom altargången. Tyvärr så fanns inte min pappa i livet så det blev min äldsta son i stället.
Stéphanie min äldsta dotter
Benjamin, min tvillingkille
Beatrice min tvillingflicka
Hampus min näst yngsta son
Pontus min yngsta son
Några av gästerna

Tyvärr så har jag ingen bra bild till hands på min näst äldsta son Robin men han finns med i bilden där vi alla är samlade utanför kyrkan.

André och Robin var superduktiga. De serverade gästerna, såg till så att det fanns både mat och dryck tillgängligt. Eva, Stéphanies storasyster hjälpte också till. De var så duktiga.

Ja det blev en dag att minnas. Grattis Fredrik på bröllopsdagen ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: