Gå till innehåll

Fem barn hemma idag

Jag har haft fem barn hemma idag. Beatrice hade också ont i magen men Benjamin hade ont i huvudet. De två små var bara hemma och myste. I morgon blir det dagis och skola om de mår som de ska. Jag får gå och lämna dom men det är skönt med en promenad.

Jag har plockat lite här och var. Dammsugit över och tvättar någon maskin tvätt. Min dotter hjälpte mig igår så jag har fått upp en del i skåpen. Det blir en del med handdukar och sängkläder. Tvättstugan är nog den plats som blir mest besökt under veckans gång 🙂

Ser ni på Farmen? Vad tycker ni om det som pågår där? Hur ser ni på det?

Jag tycker att det är en ren mobbing från vissa av deltagarna. Rimon eller vad han heter och Dolores är ju extrema. Man ser på Dolores hur hon njuter av att knäcka andra människor. Det är så att man mår illa.  Paul tog sitt förnuft till fånga i alla fall och ville inte vara med i mobbandet längre.

Matilda åkte hem. Frivilligt. Nu ska ju AK komma tillbaka då för Dolores fick ju komma för att den andra deltagaren åkte hem.

Jag förtsåt inte hur TV4 kunde ta in Dolores igen efter all skit hon har ställt till med. Hon är ju den som håller i allt. Det märks ju. Speciellt nu när hon kom tillbaka. Jag förstår att TV4 är ute efter intriger så de kan få fler besökare, men de borde vara förnuftiga istället och tänka på deltagarnas hälsa.

Jag blir så arg när jag ser på programmet!

Läs mer om Farmen här, här och här.

Nu ska jag varva ner med en varm dusch iaf och sedan blir det sängen. God natt och sov gott!

Instagram
Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: