web analytics
Gå till innehåll

Fem månader kvar

Ny vecka. Dagarna springer iväg. Igår var jag, Robin, Fredrik och mina två yngsta söner och hälsade på André. Det var roligt. Det tar några timmar att köra dit och hem men det gick bra. Det var roligt att träffa honom igen. Han har fem månader kvar av sitt straff. Tänk att det redan har gått sju månader?!

Jag har inte varit så aktiv på bloggen. Inte så mycket som jag hade önskat men jag har inte känt mig hundra bra. Det är något som gått i familjen. Delar av oss har legat med feber och huvudvärk. Hampus har en rethosta som inte vill släppa taget om honom. Pontus är smått förkyld fortfarande.

Har ni börjat handla julklappar än? Jag har som vanligt en liten gömma som väntar på att bli omhändertagen. Jag börjar köpa julklappar redan efter föregående jul så jag har lite att slå in. Sedan var jag och Fredrik i Ullared för en vecka sedan och handlade in lite där. Det ska också slås in.

I år så blir det kanske hela familjen som kan fira jul tillsammans. Inte på kvällen då Stéphanie och Jonatan ska fira hos Jonatans föräldrar men vi får i alla fall morgonen tillsammans. Jag hoppas att André kan få permission så att han kan komma och fira jul med oss. Annars får vi åka upp och hälsa på honom om vädret tillåter det. Kan skicka in lite julklappar med till honom.

Det är kallt ute nu om dagarna. Hösten är här och man kan känna att vintern är på väg. Det kan dröja med snö och så men kylan har börjat komma. Jag fasar varje år för vintern. När våren kommer så är jag så förvånad över att jag faktiskt överlevde vintern. Jag hatar den årstiden. Den är så mörk och dyster. Men jag älskar julen så då måste jag ju stå ut med vintern då julen kommer då.

Jag har fått frågan vad jag önskar mig i julklapp. Mitt svar blir alltid: Jag vet inte. Jag har ju allt. Men det finns en sak som jag verkligen önskar mig och det kostar ingenting. Jag önskar att mina barn ska få förbli friska och få leva ett sunt och berikat liv. Dock så är det något som jag inte kan styra men det hade varit som att vinna miljoner på ett lotteri!

Jag mår som bäst när jag har min bullriga stora familj omkring mig så har jag dom till  jul så har jag fått något av det jag önskat mig.

Jag har varit uppe sedan 03:30 så jag börjar bli lite trött men  jag får försöka hålla i gång så att jag inte somnar. Då kan jag inte sova i kväll. ´Nu ska jag ta mig en kopp av livets dryck. Ha det gott och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

16 reaktioner på ”Fem månader kvar

 1. sofia

  Haha skönt att jag inte är den enda som redan har börjat handla julklappar, trodde jag var det! Åh den frågan vad man önskar sig är lika svår varje år för man önskar sig aldrig något haha 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Ja jag tycker det är så svårt att svara på den frågan. Jag är glad om jag har min familj runtomkring mig. Det räcker för mig 🙂

   Svara
 2. Viktor Högnäs

  5 Månader, det går fort det! 🙂 Jag hoppas du får en fin dag! Ibland är man mindre aktiv av vissa orsaker, ibland är man lite mer aktiv, det anpassar man efter hur man mår helt enkelt! 🙂

  Svara
 3. Jessica

  Jag har börjat med julklapparna redan i Juli, har två december barn och tre syskonbarn som fyller år så är tvungen att börja tidigt

  Svara
  1. Lisa

   Ja jag har familj och släktingar i december som fyller år och sedan fylls det på under hela året. Jag måste köpa i god tid för att det inte ska bli så dyrt.

   Svara
 4. Therese Carlsson

  Sonen frågade mig vad jag önskade mig och när jag skulle svara så kunde jag inte för jag visste inte vad jag önskade mig så jag svarade snälla barn och till svar fick jag det kan du få ändå hahaha men jag vet ju inte vad jag vill ha ju haha

  Svara
  1. Lisa

   Ja jag tycker det är så svårt med julklappar till mig själv. Jag är superglad av att bara ha familjen samlad under samma tak.

   Svara
 5. Nilla

  Åh, vad kul att ni kunde åka iväg och hälsa på sonen igår! Jag vet inte riktigt ännu hur vi skall fira julen. Vi brukar bara köpa julklappar till barnbarnen men tyvärr så har jag inte köpt några ännu. Blir väl tyvärr stressigt med julklappsinköpen i sista minuten. Hoppas ni snart kryar på Er <3

  Svara
  1. Lisa

   Tack så mycket. Ja det blir alltid stress här med. Man tycker att man är ute i god tid men ändå så är det något som fattas i sista minuten <3

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: