web analytics
Gå till innehåll

Fem skottkärror med råttbajs i huset

Fredrik kom hem idag från jobbet. Han mådde dåligt. Sen kom tvillingarna hem och då fick jag höra att Benjamin hade varit trött i skolan. Han blev trött här hemma med och ville inte ha någon mat. I stället gick han upp och lade sig.

Pontus är i alla fall pigg och ska till dagis i morgon. Men Benjmain får nog bli hemma. Det är något skit som går. Jag hoppas få slippa det för jag ska till Skåne på fredag. Ska på möte och jag vill inte missa det.

Idag har jag varit kreativ. Jag har gjort några smycken. Det blev halsband och hängen till halsband. Tiden sprang iväg som vanligt och när klockan var 19:30 ca så hade jag suttit där i några timmar. Jag hade flickorna som sällskap.

Jag sprang som vanligt in på aftonbladet för att bli lite uppdaterad på nyheter. En anhörig till en äldre dam anmälde att den äldre damen hade problem med möss. När skadebekämparna kom dit så upptäckte dom råttor i stället och det var inte så lite heller. Runt 200 råttor fanns i bostaden och det fanns råttbajs överallt. Hela fem skottkärror med råttbajs rullades ut från huset.

Så tragiskt får jag säga. Stackars tant. Det kan inte ha varit så enkelt att gå bland alla dessa råttor. Farligt var det ju oxå. Tänk om de hade gett sig på henne? Fem skottkärror med råttbajs har ju inte kommit över en natt heller så jag förstår inte varför hennes anhöriga inte anmälde det tidigare!

Barnen är lagda nu och jag ska bara ta det lugnt. Sen blir det nog sängen. Jag önskar er alla en fin kväll!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Intressant?

1 reaktion på ”Fem skottkärror med råttbajs i huset

  1. vindvittra

    Inte så kul när barnen blir sjuka! Tyvärr något som inträffar vid skolstarten så här vid hösten då alla träffas efter sommarlovet. Fy jeda mej så mycket råttbajs jag ryser vid bara tanken! Vad söta smycken du skapar, kul hobby då man kan sitta flera runt bordet och arbeta. Här är himlen alldeles grå och det blåser, tror hösten knackar på. önskar er en trevlig helg med många glada skratt kramar från Kristina

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: