web analytics
Gå till innehåll

Femlingar

Att föda fler barn än ett åt gången har alltid varit fascinerande att läsa om, iaf så tycker jag det. Jag har själv tvillingar och jag vet när jag bar dom hur stolt man kände sig. Det har jag gjort med alla mina barn men just att bära två var otroligt tyckte jag. Tänk då att bära fler än två? Jag läste i aftonbladet att ett dagis hade två femlings syskon (eller hur man nu säger) Det är inte så vanligt med fem bebisar och tänkt då har det gånger två? Det är lite häftigt. Läs mer här.

Vilket tråkigt väder vi har här på ön. Det regnar inte eller så utan det är mest grått men det ser så tråkigt ut. Det är inget väder man känner att man vill ut och gå i. Jag sov så gott när det var dags att gå upp i morse och det slår väl aldrig fel. Man brukar alltid ligga som bäst när det är dags att gå upp.

Häromdagen när jag och småojkarna gick och lade oss så frågade Pontus om inte pappa skulle komma. Jag skulle precis svara när Hampus svarade och efter hans svar så kom det en dialog dom emellan som var rätt så rolig att lyssna på.

Pontus: Kommer inte pappa?
Hampus: Han kommer när han kommer.
Pontus: Ska han inte sova?
Hampus: Han bestämmer själv

Det är roligt att höra på dessa små när de pratar med varandra.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Femlingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: