web analytics
Gå till innehåll

Festmåltid på Lammet och Grisen

Ja det är måndag...igen. Vart tar alla dagar vägen? Tvillingarna ska till Polen med skolan och Beatrice sa att vi åker om 10 dagar. Nej då tyckte jag...det är vl en månad dit. Men nej...det är alltså snart!!! Jag var inte riktigt där kan jag säga. Det är tur att barnen vet när de ska åka för annars hade de fått åka när deras klasskamrater kom hem.

I lördags så var vi på Lammet och Grisen i Löttorp. De har så god mat där och det hade dom denna gången med. Det tyckte inte min mage om kan jag säga. Jag är Gastric Bypass opererad och gudarna ska veta att det ångrade jag lite lördags av två skäl.

  1. Det var för gott
  2. Jag blev för mätt

Ja på grund av operationen så kan jag inte äta så mycket och på grund av att jag lskar mat och att det var så gott så kunde jag ju inte vänta med att hugga tag i gaffeln. Det fick jag surt sota för sen. Det kändes som att jag hade världens värkarbete och femlingar var på väg. Jag fick gå en runda på området i förhoppning om att det skulle sjunka. Det gjorde det tack och lov!

Nu låter detta som att jag åt megamycket men det gjorde jag inte. Jag åt några bitar kött. Alltså inte hela grisen då utan några små karrébitar och lite lite potatisgratäng och sallad. Inte så mycket men för min del alldeles för mycket. Men det var gott!

Stéphanie var så gullig och köpte efterätt till barnen och Fredrik. Tror ni inte att jag också ville ha glass? Jag kan ju inte äta glass!!! Varför är jag opererad tänkte jag då, men när jag stillade hjärnan lite och efter min dotter sa att jag skulle tänka till en gång till så ändrade jag mig. Det är ju inte gott egentligen (jo det är det!)

Vi åkte iväg (nästan) hela familjen. André och hans flickvän Angelica kunde inte följa med annars var vi alla. Det var mycket trevligt. Vi må vara många men vi var inte dom som hördes mest. Barnen är så duktiga och tro det eller ej men de är väluppfostrade. Det äter inte mat från andras tallrikar och de dricker läsken från sitt egna glas. Tro det eller ej, men de skriker inte heller.

Igår var vi hemma hela dagen. Låg mestadels däckade fortfarande mätta efter buffén i lördags. Det regnade så ute kunde man ju inte vara. Det bokstavligen öste ner. Förresten, nu i skrivande stund kom jag på att vi inte alls var hemma hela dagen i går. Nu ljög jag (förlåt) Vi åkte ju till Kalmar en sväng med och handlade. Det var INNAN det regnade! Sen låg vi däckade!

Idag har vädret varit lite bättre. Kunde ju ha halvlånga byxor på mig och linne. Inte illa faktiskt. Det märks ändå att sommaren snart är över för det är inte så mycket folk i stan och det är inte så fruktansvärt varmt och klibbigt. Behagligt är det att vara ite idag. Men jag klagar inte på sommaren för jag älskar värmen, men i år så var det inte ycket till sommar. Förlåt. Nu klagade jag i alla fall. Det var inte meningen men det är bara sanningen och ni som känner mig vet att jag alltid är ärlig!

Nedan ser ni lite foton från lördags. Tack och lov så var det ingen som fotade mig för det hade nog inte sett bra ut hahaha.

Ha en fin kväll. Sköt om er <3

Lammet och GrisenLammet och Grisen

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.