web analytics
Gå till innehåll

Film med gänget

Jag har tagit en paus på Facebook. Men  min blogg går automatiskt ut på Facebook så ser ni mitt inlägg där så är det därför. Ibland är det skönt och ta ett steg tillbaka och bara finnas här hemma...och på bloggen 😉 Ibland har jag funderat på om jag ska sluta och blogga. Jag bestämmer mig för att sluta men sedan är jag där och skriver igen. Ibland så har jag hur mycket som helst i huvudet som jag tänker skriva om men sen när jag sätter mig här så kommer det inte fram något. Sen vissa gånger så skriver jag mängder. Det är så olika det där.

Jag har varit så trött idag. Kanske inte så konstigt men jag hade önskat att jag ibland hade kunnat känna mig lite piggare i alla fall. Jag har scrappat lite. Håller på med ett smyckeskrin till Nellie. Jag har dekorationerna kvar nu, men det får jag ta en annan dag. Vi ska ha mys med film om en liten stund. Väntar in de som röker bara. Fredrik har varit iväg hela dagen så det är bara jag och det övriga gänget hemma.

Filmen vi ska se är med Adam Sandler Han är ju bara för go den mannen. Man vet att man får skratta när man ska se en film med honom. Ni får ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: