web analytics
Gå till innehåll

Fin liten familj

Jag är dödstrött. Det har varit en mycket förväntansfull dag för just idag är dagen då den lilla underbara familjen kom hem Tove, Robin och lill-snäckan. Pontus höll den lilla idag med hjälp av Stéphanie Han ville men vågade först inte för han var ju rädd att tappa henne. Men vi sa att han kunde sitta i fåtöljen så höll Stéphanie upp huvudet på Nellie och då ville han. Han är en stolt farbror. Naturligtvis så fotograferade vi 🙂

Nellie

 

 

Idag har det inte regnat i alla fall. Första dagen på flera dagar som det är någorlunda bra väder. Jag hoppas på bättre väder i helgen så att man kan sitta ute i trädgården och mysa. Ta någon långpromenad utan att frysa. Det hade inte varit så dumt. Vi var nere i stan i dag. Bokade in tid för Pontus till håltagning i örat. Han vill ha hål i sitt ena öra så det ska han få. Han har velat ha det länge nu.

Snart har denna månaden oxå gått och vi kommer snart in i juli månad. Vart tog juni vägen då? Jag måste ha sovit halva denna månaden för jag fattar inte vart tiden har tagit vägen. Det är synd att det går så fort för man hinner inte med. I morgon är det fredag så det blir lite fredagsmys. Jag har lovat Pontus att vi ska se en film tillsammans så det ser jag fram emot.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen så jag säger god natt och sov gott. Avslutar med ett foto på det vackraste <3

Nellie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: