web analytics
Gå till innehåll

Fin vinterdag

Igår tog jag och Beatrice en långpromenad i skogen. Det var så skönt och så otroligt fint. Dock så är min höft och rygg inte lika glad för den turen. Igår kväll kunde jag knappt gå. Idag är det bättre än igår men fortfarande inte bra. Jag kan i alla fall gå upp på ovanvåningen. Alltid något!

Fredrik har varit hemma nu i några dagar men i morgon är det åter dags för arbete. Själv ska jag försöka få i ordning här hemma. Plocka undan det jag kan. Vika tvätt och få in det i skåpen. Pojkarna har jullov nu så det är inga krav på scheman varken för dom eller för mig egentligen. Skönt det!

Vi går mot nyår nu. Jag tycker att dagarna har sprungit iväg. Jag har två söner som fyller år nu i januari. Robin blir 25 år och Pontus blir 14 år. Vart tar tiden vägen? Tycker åren springer iväg. Jag hinner inte riktigt med. Det känns som att man har vaknat upp ur en väldigt lång dvala. Man gick och lade sig en kväll och vaknade upp 20 år senare.

Ja man har bara ett liv och det gäller att man gör det bästa av det. Fyller dagarna med det man tycker är värdefullt. Men det är enklare sagt än gjort. Jag har mina drömmar. Sådant jag kan längta efter men det känns som att det är så långt borta. Kan det vara som så att det man inte tycker att det är lönt att sträva efter? För det har alltid blivit bakslag. En dag så vågar jag kanske ta det där steget som krävs för att jag ska kunna ta mig framåt.

Den som lever får se helt enkelt.

Jag hoppas ni alla har haft en fin dag. Önskar er en fin och lugn kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: