web analytics
Gå till innehåll

Fina babykläder till bra priser

Det är snart dags för sonen min och hans sambo att få smått. De är bara 14 dagar kvar nu och bebisen kan komma i stort sett när som helst. Jag har redan köpt en hel del till den lilla men man tittar ändå efter nytt 🙂 Babykläder är ju så fina. Jag handlar gärna i affärerna men ärligt talat så sitter jag helst framför datorn i lugn och ro och kikar.

Det finns mängder med butiker online på nätet och ibland vet man inte vilken butik man ska välja. Det har nyligen startat en ny barnklädes butik som inte bara erbjuder fri frakt utan de står även för returfrakten. De har många fina babykläder till bra priser. Jag kikade in på sidan och jag fastnade för många fina produkter.

Tove och Robin har det mesta nu men i början går det ju mängder med kläder nästan då bebisen dreglar och kräks. Det behövs alltid att ha kläder till hands. Någon som jag kom på skulle behövas är pyjamas. De har några stycken men det är bra att ha några fler. Ja jag längtar efter att bli farmor. Det blir mitt första barnbarn och jag tror att jag kommer skämma bort henne lite 🙂

Babykläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.