web analytics
Gå till innehåll

Fina dagar i solen

Det har varit några fina soliga dagar men idag har det blåst lite. Det har varit skönt för det behövdes. Jag vaknade i morse smått förkyld och under dagen så har jag fått ont i höft, rygg och axel. Denna smärta jag har ibland är jobbig. Spelar ingen roll vad man gör känns det som. Man går försiktigt men det hjälper inte alltid. Men men...man ska väl känna att man lever.

Barnen har ju sommarlov och de är hemma nu om dagarna. De har varit ute mycket då det har varit fint väder. De har badat i havet och i poolbaren, spelat boll, hoppat studsmatta och en massa annat roligt. De är uppe lite längre på kvällarna och sover lite längre på morgonen. Det ska kännas att de har sommarlov.

Klockan närmar sig 21 och jag är redan dödstrött. Man orkar inte med lika mycket idag tycker jag som man gjorde förr. Man är ju heelt slut när kvällen börjar närma sig. Ska snart lägga mig. Jag hoppas att ni har haft en fin dag. God natt och sov gott på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: