web analytics
Gå till innehåll

Fina smycken hos safira

God middag denna fina dag. Solen är framme men strålar inte så varmt, men det regnar inte så då är det en fin dag i alla fall. Vi ska dra oss till badhuset hade vi tänkt. Medan de andra inte har gått  upp än så sitter jag här och kikar runt på safira.se De har så många fina saker.

Jag gifte mig för 1 1/2 år sedan och hade en provisorisk ring och en har jag inte bytt ut än. Att jag hade den var för att jag skulle gå ner i vikt och ville inte börja med att slå ut den nya ringen.

På safira har de mycket fina ringar som man kan beställa och köpa. De har dock inte bara alliansringar utan även fina armband som man kan köpa online. Läderarmband, ringar som är graverade och vill man köpa en fin förlovningsring så får man fri gravyr.

De har många fina armband i läder som jag funderar på att köpa i present till min dotter som snart fyller år. Det finns en hel del att välja mellan. Det är billigt på den sidan så varför inte passa på då?! Är du nyfiken? Då kan du surfa in och se safiras armband här

Nu ska jag in och kika lite till innan vi ska iväg. Ha en fin dag!

Safira
Sponsrat inlägg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: