web analytics
Gå till innehåll

Fina tavlor till hemmet

Jag funderar på att förnya lite i barnens rum. Köpa nya tavlor, affischer, prints eller posters att sätta upp på deras väggar. Ombyte förnöjer som det så fint heter. Jag sökte lite på internet och hamnade på desenio.se. De har en hel del att välja mellan. Jag fastnade för flera stycken. Jag är intresserad av indianer och allt som har med dom att göra. Vi har en vägg här hemma där vi har saker från indianernas tid som cowboyhattar, drömfångare och annat lite smått och gott.

Jag gick in dit för att handla till barnens rum men det blir nog även lite till mig själv med hahaha. Jag fann en tavla med en drömfångare och en tavla med en indianfjäder. Ska kanske köpa det som en julklapp till sambon?! Det hade nog inte varit så dumt egentligen. Jag kan ju passa på och slå två flugor i en smäll. Jag tycker att de svartvita tavlorna är fina. Det finns en del fina tavelramar med. Det är bra om man köper några av affischerna.

Sjubarnsmamman

Publicerat den Kategorier bloggerfy

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.