web analytics
Gå till innehåll

Fina utemöbler och lampor

Det närmar sig sommar och med det innebär det en hel del sittandes i trädgården. Men för att kunna göra det så behöver vi utemöbler. Vi har några men vi är ju många i familjen så vi behöver lite till. Jag funderar å om jag bara ska köpa några stolar och bord eller om jag ska köpa en sorts soffa med bord. Det finns ju jättefina soffor som man kan ha ute på altanen. Jag googlade på utemöbler och hamnade på sidan lamplagret.se. De hade många fina möbler till salu. Inte bara möbler utan även lampor av olika slag. Vi behöver ju lampor inomhus med så man kunde slå två flugor i en smäll.

Soffan jag såg hade plats till sex personer. Sen fanns det en sorts pall man kunde köpa till. Eller pallar får det ju bli för vi får ha minst fyra pallar utöver soffan. De hade ett sött bord med om man kanske skulle tänka sig att köpa med soffgruppen. Vad tycker ni om den? e bil nedan.

Lamplagret

I lampväg hade dom en hel del att välja mellan. En del klassiska och en del coola. Jag fastnade för en lampa som gjorde ett mönster på vägen då den lös. Det var så fin. Funderar på att köpa en sådan och ha i hallen. De kan var rätt så snyggt faktiskt. Vad tycks?

Tulpanlampa

Ja det blir en del att titta på. Men det är bara roligt och göra det när man har bestämt sig för att handla det man behöver. Jag vill ha ett fint hem och gärna lite klassiskt som passar in i det mesta. Kika gärna in på lamplagret.se och se själv på de fina produkterna de har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: