web analytics
Gå till innehåll

Finalen i Idol. Vem ska vinna?

Ser på Idol. Det är två skåningar som är kvar i finalen så man borde ju vara glad och stolt. Däremot så har jag inte sett tävlingarna tidigare denna säsongen så jag vet knappt vem dom är. Jag har dock hört dom båda idag och jag tycker att Amanda är duktigare än Robin.

Vem ska då vinna? Den sim vinner brukar sällan göra succé efter Idol. Däremot så gör tvåan karriär. I alla fall om man ska titta på statistiken. Är det någon mer än Agnes som har hållit karriären på topp efter Idol?

Enligt statistiken så ska Robin vinna så Amanda gör karriär. Vi får väl hoppas på det då för Amanda är bättre än Robin och jag hoppas hon tar hem den stora vinsten oavsett vilken vinst det blir. Vinsten i kvällens Idol eller karriären efter Idol.

Det ryktas om att Idol ska läggas ner och jag tror att de gör rätt i det faktiskt. Idol är ett program som har gjort många till stjärnor men jag tror det är dags att gå vidare faktiskt. Göra något nytt.

Ja Idol har ju inte varit igång hela dagen. Småpojkarna har varit hemma idag och vi har myst ordentligt. Pontus har suttit som klistrad mot mig och han har varit så kramgo och pussig. Vi gick till affären i blåsten och det är verkligen kallt nu. Jag fasar för snön som är på väg. Den kommer nog när som om man ska tänka på kylan. Till jul kan det ju vara roligt men det får gärna försvinna efter nyår. För min skull. För barnens skulle så får gärna snön ligga kvar lite längre.

Just nu är det Fredrik Reinfeldt på tv. Han har ju lite humor det får jag ju säga men gjorde han inte misstaget när han sa att han och kompisen han mådde bra när det var finanskris? Eller var det humor i det med? Jag kunde dock inte se någon. Framför allt så hörde inte jag några skratt.

Men men. Så är det ibland. Jag väntar in finalen nu på Idol, sedan blir det sängen för mig. Det är så skönt med helg. Ha en fin kväll och en mysig helg.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: