web analytics
Gå till innehåll

Finalen

God morgon. Sitter här med en kopp kaffe och försöker piggna till, men jag känner mig rätt så bedövad. Benjamin är hemma idag med. Han mådde inte så bra idag heller. Pontus har frisknat till och Hampus är hostig och förkyld.

Stéphanie är iväg på skolläger. Hon kommer hem i morgon igen och jag hoppas verkligen att hon får roligt. Beatrice och Benjamin är bjudna på kalas i kväll. Vi får väl se om Benjamin kan gå på det. Själv ska jag plocka undan lite och tvätta några maskiner tvätt.

Ikväll är det Let´s Dance finalen. Jag har bara sett ett avsnitt denna omgången men nu när det är final och en vinnare ska utses så ska jag nog se det i kväll. Ska bli intressant vilken Andersson det blir. Jag tippar på Frank faktiskt. Jag tror han tar hem det bara för att han är den stora stygga killen som imponerar med sina dasnande steg fast han är så stor. Det tror jag.

Jag läste att Woopi Goldberg skulle ha varit hög när hon tackade för sin Oscar för bästa kvinnliga skådespelerska i Ghost. När hon fick den vet jag inte, men man kunde få se hennes tacktal och hon skulle vara hög under det tacktalet. Ni som känner mig vet hur nyfiken jag är. Jag var ju bara tvungen att ta mig en titt. Men jag måste säga att var hon hög där så är hon duktig på att dölja det. Jag kunde inte se henne hög iaf, men jag är ingen expert heller. Vad tycker ni? Se hennes tacktal HÄR.

Nej nu ska jag ta mer kaffe sedan börjar min dag. Ha en fin dag alla läsare!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Finalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: