web analytics
Gå till innehåll

Finbesök hos Andersons

Såg ni fotbollen igår mellan Sverige och Spanien? Jag och Fredrik var bortbjudna till Benjamin och Shane. Dom dukade fram pizza och småtugg som morötter, gurka och dipp. Även chipsen stod på bordet. Det var en mycket trevlig stund. Roligt att bara umgås med dom för en stund. Sen att Sverige vann var bara ett stort plus 😊

Jag vilar min kropp idag. I förrgår så hjälpte jag Bestrice och Fredrik att flytta för Fredriks mamma. Jag och Beatrice packade medan Fredrik och hans kusin och hans kompis att köra sakerna till den nya lägenheten. Väl där så hjälpte en av Fredriks kusiner att packa upp.

Igår kändes det som att jag hade träningsvärk i hela kroppen. Lägg sedan till min fibromyalgi till det. Då förstår ni kanske hur ont jag hade, men det var bara att göra det bästa av det möjliga. Jag lyckades med att tvätta i alla fall. Idag känns det lite bättre men jag har fortfarande träningsvärk. Jag ska försöka tvätta idag med. Jag gör det kroppen säger att jag kan göra. Sedan tar jag helg 😊

Igår hade vi finbesök i vår trädgård. Visst är dom underbart fina?! ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: