web analytics
Gå till innehåll

Finns det ingen Tiger?

Pontus är rolig. Han har ju fortfarande blöja på natten och då han älskar Nalle Puh så köpte vi blöjor som det är Nalle Puh och hans vänner på. På framsidan så är det alltid Nalle Puh men på baksidan så kan det vara några av de andra vännerna.

Häromdagen när jag skulle ta på honom en blöja så fick jag fram en med Nalle Puh både bak och fram och på de andra jag fick fram så var det Ior på baksidan.

Han frågar mig om det bara är Nalle Puh och Ior. Finns det inte Tiger frågade han.

Jag letar igenom paketet och hittar till sist Tiger på baksidan.

-Här säger jag. Här har du Tiger. Ska du ha den?
-Nej jag ska ha Ior svarar han.

Hmmm....ja det var bara att lägga i dom andra i paketet igen och se glad ut. Pontus har som sagt fortfarande blöja på natten fast han är 4 1/2 år gammal. Han kissar väldigt sällan i den men när vi har testat utan blöja så har han råkat kissa. Han sover så tungt så han känner inte alltid att han är kissnödig. Vi har sagt att han får ha blöja augusti ut sedan ska vi testa igen att ta bort blöjan.

Jag läste i aftonbladet att Zlatans fru Helena blev rånad på öppen gata. Hon hade 40 tusen kronor i sin handväska. Har hon inte hört talats om visa kort? Varför gå runt med så mycket i kontanter? Helt obegripligt! Står man dessutom med en dyr väska och pratar på trottoaren så lyser det pengar om personen. Det är inte så många "fattilgappar" som bär omkring på en dyr väska. Bara den är ju värd pengar.

Intressant?

2 reaktioner på ”Finns det ingen Tiger?

 1. ~ ♥ Ting och Tankar ♣ ~

  Hahaha härliga barn ;)) dom kan få till det.
  Min Do, 4 år håller nu på att träna han också, för att sova utan blöja på natten. Det går hyfsat, första veckan var det blött varje natt, men nu senste nätterna har han vart torr 😉 tror att dom små ibland kan behöva känna att det blir blött, innan dom blir torra, för dom är så van att det finns en blöja som håller torrt.
  Kramiz och ha en fin helg.

  Svara
 2. Smulan

  Ja min son är torr när han har blöja i regel men när han har haft utan så kissar han ibland. Ska lägga ett underlägg under honom och se om det går bättre.
  Tack 🙂 Kram o ha en fin helg du med.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: