web analytics
Gå till innehåll

Fint lekbord till den lilla

Idag har jag städat och plockat undan. Ett måste för att man ska kunna röra sig i huset då vi är så många. Det har tvättats med och jag ska fortsätta i morgon. Jag har suttit och letat efter doppresent till mitt lilla barnbarn. Jag har scrappat ihop en barnvagn med en presentbox som jag ska lägga ett smycke i men jag vill samtidigt ha något annat som hon kan ha nytta av nu. Ett smycke vågar man inte låta henne ha nu då hon lätt kan sätta det i halsen. Hon växer ju och jag vill ge henne något som hon kan ha länge. En present som hon kan ha som minne och en present som hon kan ha nytta av.

Jag hittade ett fint lekbord som verkar vara rätt så stabilt. Till bordet medföljer två barnstolar och min tanke är att hon ska kunna använda sig av det bordet länge. Använda det nr hon leker, ritar eller pysslar. Kanske leka kafferep med en jämnårig kompis. Man kan ha allt samlat på ett och samma ställe med tanke på att det medföljer fyra uttagbara förvaringsbehållare.

Ja jag ska ta mig en funderare på det faktiskt. Jag tycker om praktiska prylar som man ha nytta av samt kunna ha länge. Det kan hon ju med denna möbel. Samt att föräldrarna kan lägga undan den när hon är för stor för den och kanske få nytta av den till framtida syskon till lilla Nellie.

Sagopaltsen

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.