web analytics
Gå till innehåll

Fint med alla blommor och ljus

Ikväll for vi till gravarna och satte dekorationerna och tände ljus. Jag hade pappas lykta med mig och det blev så ljust och fint på hans grav nu. Hos Tomas satte vi inget ljus för det brann redan där men vi satte en bukett blommor. Sedan for vi ut till Köping och satte dekorationen hos Fredriks pappa och sedan tände vi ett ljus i minneslunden till alla nära och kära som inte finns kvar hos oss längre.

Det är så finns nu när man går på kyrkogården, men man blir samtidigt lite ledsen för det finns en del gravar som alltid står tomma. Inga blommor och inga ljus. Det är lite sorgligt. Jag har alltid sagt att så ska det inte se ut på pappas grav i alla fall. Där ska alltid vara fint bland blommorna och ljusen.

Ikväll är det X-Factor. Min dotter har varit i Stockholm och varit och tittat på gen repet i Globen. Snacka om att hon var lite upprymd. Jag sa till henne att hon fick fotografera Andreas om hon såg honom.  Jag ska spela in programmet för hon sitter på bussen nu med alla de andra som varit där.

Robin har en kompis här. De tittar för när varande på film. De små sitter i mitt sovrum och tittar på barnprogram där inne. Själv ska jag hämta lite kaffe och bara vänta in tiden till X-Factor börjar.

Ha en fin kväll!

Intressant?

2 reaktioner på ”Fint med alla blommor och ljus

 1. Johanna

  Vackert vid graven! Jag skall till farfars idag, tycker inte om det, det är så förbannat tungt och gå dit, fast det är 7år. Och morfars är ännu värre, den skall jag till nästa helg, rätt skönt han "bara" ha minneslund, det gör det lite lättare... på något sätt..

  nej precis, så sjukt dålig reklam så det finns inte.

  Svara
  1. Sjubarnsmamma

   Jag vet hur du känner det. Så känner jag det ibland. Vissa gånger går det bra att gå dit. Det är lugnt och harmoniskt. Sen andra tillfällen så är det jobbigt för saknaden blir för tung att bära.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: