web analytics
Gå till innehåll

Fint väder och mycket mys

Idag har vädret varit lite bättre. Man kunde gå i shorts i stan idag. Vi gick ner en sväng o köpte 3 fina Bodyn. Samtliga med text. På den ena stod det Söt men farlig. På den andra Ben, ben. Arm, arm. Du fixar det här farsan. Det var pilar så Robin inte skulle missa vart armarna o benen skulle vara.  På den tredje stod det jag älskar mamma och pappa men mamma och pappa är bäst.

Idag är det 10 år sedan jag blev tillsammans med Fredrik. Då på den tiden var han mer blygsam. Det är han inte idag kan jag säga. Tänk vad tiden den går. Inte klokt. Jag fattar inte vart tiden tar vägen.

I morgon har vi lite planer. Jag ska sy några snuttefiltar och några kräklappar till Snuttefia.  Det går åt en del. Hon är så duktig det lilla livet och jag tycker att både Robin och Tove är så duktiga i sin föräldraroll.  De har vuxit med sin uppgift och de är verkligen måna om sin dotter. De som inte trodde att de skulle klara av att bli så unga föräldrar hade fel. Jag sa från början att de skulle klara det och det har dom gjort och det med bravur.

Pontus har sagt länge att han vill ha hål i örat. Idag blev det äntligen av. Han var så duktig. Inte ett ljud sa han. Det blev ett svart örhänge med lite bling i. Jag tog ett foto på han. Det kan ni se nedan. Pontus var så söt innan. Vi gick ju till stan o när vi gick så tog Pontus vagnen. Han ville köra de, vilket han fick. Sen säger han Jag älskar den där lille sliten och pekar på Nellie.  Så sött.

Nu är det sängen som gäller för mig. God natt och sov gott.

image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: