web analytics
Gå till innehåll

Firade förlovningsdag med Harry Potter

Idag har jag och Fredrik förlovningsdag och den firade vi på vars ett håll. Så romantiskt va? Det var som så att jag jobbade på bion i kväll och såg Harry Potter och Dödsrelikerna Del 2 med Stéphanie, Benjamin och Beatrice. Fredrik åkte mes sin mamma och småpojkarna på circus. Alla barnen var nöjda och glada och det är det som är huvudsaken.

Idag för fem år sedan förlovade jag och Fredrik oss. Till och med med varandra 😉 Inte illa va? Då var vi i Danmark och det var lördag. Vi bytte ringar på morgonen och hade hela lördagen framför oss med sightseeing i Köpenhamn. Det slutade med att vi åt middag på en jättefin restaurang vid kanalen och såg solnedgången medan vi åt. Mysigt som bara den var det.

Idag var jag och såg Harry potter för första gången. Det är ingen film för mig egentligen men barnen ville se den och de tyckte den var bra. För mig var den bara överdriven.

Nu blir det sängen för mig så jag säger god natt och sov gott.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: