web analytics
Gå till innehåll

Firandet av Fars dag

Idag är det alla pappors dag. Här hemma har Fredrik blivit gratulerad och blivit uppassad. Han fick presenter som han har nytta av och som han kan ställa i bokhyllan. Den sista boken av Liza Marklund och ett mobilskal som han verkligen behövde. Det blev Lufsa till middag och det hjälpte fickorna åt att göra. Själv plockade jag undan s gott jag kunde. Har haft så ont i mina leder idag. Vi bjöd hem min svärmor på mat. Det var mycket trevligt. Hon hade med sig goda bullar och tårta som vi fikade på efter maten.

Min pappa har jag visat min kärlek till på olika sätt. På köksbordet hade vi tänt ett blått ljus som brann både för honom och Fredriks pappa sm inte längre finns bland oss. Sen åkte vi ut till pappas grav och satte ett ljus samt ett ljus i minneslunden för Fredriks pappa. Vi kunde inte köra till hans grav då Fredrik har jouren. Vi gick bort till Fredriks brors grav med och tittade till den.

Vissa dagar är saknaden extra stor. Idag är en sådan dag. Jag har lyssnat på musik stora delar av dagen samtidigt som mina tankar har gått till min älskade pappa. Han gick bort rent för tidigt. Jag hade önskat att han fick uppleva sitt första barnbarnsbarns uppväxt. Men man vet aldrig vad framtiden har att ge.

Man ska ta tillvara alla stunder man får för man vet aldrig när stunden rycks ifrån en.

Älskade pappa

Jag hoppas du har det bra där du är. Att du lever i harmoni och slipper allt det onda. Jag hoppas att du kan se dina barnbarn och barnbarnsbarn. Följa deras liv och känna deras lycka och finnas där när de stöter på motgångar.

Jag saknar våra pratstunder. Vi pratade om livet. Hur det var och hur det kunde ha blivit. Du är saknad och för evigt älskad  Mina tankar har funnits hus dig idag. Ljuset har brunnit för dig och på vår hylla står ljuset tänt dygnet runt. All kärlek till dig från mig

Fars dag

Fars dag

Fars dag

Fars dag

Fars dag

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: