web analytics
Gå till innehåll

Fireside med goda vänners lag

Igår hade jag och Fredrik tioårs förlovningsdag. Via tog husbilen och började köra söderut och hamnade hos Edith och Julia. Det är ett café i Rälla. Stéphanie jobbar där och vi körde inom för att säga hejdå. Hon ska inte vara hemma i helgen.Vi körde förbi ett Retroloppis som vi besökte. Sen började vi köra lite men hann i så långt för Fredrik hade kontakt med Rickard som sa att de skulle till Fireside, det är en pub i Rälla. Vi kunde parkera vid deras hus och gå till puben som inte låg så långt därifrån.

Vi bestämde oss för att göra det. Puben låg fint. Vi satt ute under paviljonger och det sprang barn och lekte. Det var blandade åldrar på plats. Från barn till äldre. Det var verkligen familjärt. Inte så stort men fullt tillräckligt. Vi åt en god bönhamburgare. Lite stark men god. Jag tog apelsinjuice till maten och den läskade gott i värmen.

Vi gick hem till Rickard och Maria sen. Satt i köket och pratade en bra stund. Det var både roligt och trevligt. Timmarna bara flög iväg. Något trötta la vi oss sedan i husbilen och somnade rätt så fort. Jag vaknade tidigt i morse men somnade om igen. Kl 9 var vi dock uppe och åt frukost inne hos Rickard och Maria. Vi tackar för en fin vistelse Det var verkligen trevligt!

Sen fortsatte vi vår tur söderut. Så långt ut på Öland man kunde komma. Vi åkte till fyren långe Erik. Vi gick alla 197 stegen upp och jag kan säga att benen var rätt så möra efteråt. Utsikten  var vacker. Moder natur har verkligen gett oss många fina platser som är värda att besöka. Vi tog en glass innan vi fortsatte vår resa hemåt. Vi var hemma runt 16:30. Tog en kopp kaffe och sedan la vi oss för att vila Vi somnade dock och vaknade några timmar senare Nu sitter vi här med vårt kaffe och tar det lugnt.

Jag tackar barnen och Diana, min lillasyster som städade undan här hemma. Det var jättefint.

Retro

Retro

Fireside

Fireside

Fireside

20160723_140121

Långe Erik

Långe Erik

Långe Erik

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: