web analytics
Gå till innehåll

Fiske för familjen

Då är det snart semester. Det blir mycket sol och bad och fiske. Ja om vädret tillåter det förstås. Alla mina barn älskar att fiska. Speciellt min näst äldsta son. Han går ofta ner till hamnen och fiskar. Det är rätt så rogivande och bara stå där och se ut över havet. Man blir rofylld på något sätt. Man ska ju helst vara tyst när man fiskar för annars skrämmer man iväg fisken säger min son.

Sonen köper en del saker till fiske. Det håvar, knivar och en massa fiskedrag. Jag tittar ner i fiskelådan och ser en massa drag och jag undrar vad han ska med alla dom till. Då berättar han vad var och en ska vara till och jag som trodde att det inte spelade någon roll vilken sorts drag man använde.

Sonen har olika sorts fiskespön med. Jag trodde inte att det spelade någon roll vilken sorts spö man använde men det gör det tydligen. Jag har fortfarande inte förstått varför. Men jag är mest med för att bara ta det lugnt och koppla av. Men visst fiskar jag med. Vilken sorts spö jag har vet jag inte. Det är sonen min som fixar det Ja det är tur att man har barn sm förstår sig på det där.

Fiskar du själv? Vad för fisk fiskar du? Har du några tips att komma med så gör gärna det.

Fiske

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: