web analytics
Gå till innehåll

Fjärilar i magen

Ångest igår och ångest idag. Det är många tankar som far runt i mitt huvud. Det är mycket som händer just nu och en hel del av de händelser kan jag inte göra så mycket åt. Inte mer än att gilla läget så att säga.

Ska in till Kalmar idag med Benjamin. Han ska kollas för sin astma. Den årliga kontrollen. Just nu är det bra. Han får röda ögon ibland men andningen har varit bra än så länge. Skönt det för det har varit en del pollen i luften faktiskt.

Solen skiner idag. Hoppas på fint väder. Bättre än i går i alla fall. Jag tar mina värden på mitt socker före och efter måltid. Strax innan middagen igår så låg det på 17.0 så jag tog mitt insulin och åt 4 köttbullar.

Nu ska jag ta lite kaffe och försöka övervinna denna förbannade ångest som har satt sig som fjärilar i magen. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: