web analytics
Gå till innehåll

Flera viktiga möten på en och samma dag

Skiner solen hos er? Det gör den här i Kalmar. Vi har haft helt underbara dagar med strålande sol. Har suttit ute i trädgården och solat. Hundarna har njutit dom med.

Har haft tre möten inbokade. Först ut var min terapi. Idag blev det en timme då min terapeut skulle på handledning. Tog bussen hem för att ha möte på socialförvaltningen angående min son. Skolan har gjort en orosanmälan för att sonen har mått dåligt i skolan och varit ledsen.

Det kom fram idag att han blir mobbad i skolan. Vilket vi visste om....vilket vi har tagit med mentor och rektor men inget görs. Istället för att ta tag i problemet så gör dom en orosanmälan. Fick bekräftelse från kvinnan på socialförvaltningen att problemet ligger på skolan. Ingen utredning kommer göras om oss föräldrar då hon såg att vi faktiskt stöttar vårt barn och hjälper honom.

Detta är inte första barnet som har/haft stora problem på Slottsskolan här i Borgholm. En dotter blev hotad till livet, misshandlad och utfryst. En son blev utfryst och kränkt. Dåvarande rektor var helt underbar. Hon hjälpte och stöttade. Tänk om nuvarande rektor var likadan?

Jag ser inte att skolan gör sitt jobb. Jag står bakom min son och gör allt för att skydda honom. Som det ser ut just nu då är det skolan jag behöver beskydda honom ifrån!!! Vi föräldrar får ingen respons från varken lärare eller rektor. Pojken mår dåligt I skolan, börjar gråta. Problemet ligger i skolan men de får för sig att det är hemmet som är orsaken till sonens mående. Tack och lov så var kvinnan på socialförvaltningen inte det minsta orolig över vår roll som föräldrar.

Min man har ringt både mentor och rektor. Tror ni dom svarar? Tror ni att dom ringer tillbaka? Nej och åter nej. Det kommer bli en anmälan till skolonspektionen!!!

Ja det var möte nummer två. Nummer tre var möte på sjukhuset. Hampus har under sin utveckling under tonåren fått ett snett ansikte. Ena sidan av ansiktet har inte vuxit likadant som den andra sidan. Det visade sig att det inte var en så vanlig "åkomma". Det heter hemimandibular hyperplasia och på ren svenska så är det att dem ena käken växer medan den andra inte gör det. Nu ska han göra en skiktröntgen, träffa en specialisttandläkare och sedan blir det förmodligen operation.

Tre viktiga möten på en och samma dag. Jag har inte hunnit landa än men det kommer nog. Vi avslutade med en fika vid hamnen.

Jag hoppas ni alla har en fin dag med strålande sol.

Kram kram

Är man ute och fikar så gör man det ordentligt 😊

Kvinnan på socialförvaltningen pratade med Hampus och kom fram till följande. Han känner sig ledsen och orolig. Vad är positivt och vad är negativt. Vad ska hända för att det ska gå bra?

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: