Gå till innehåll

Flygande partytält

Det blåser idag med och det är kallt. Så typiskt att det ska blåsa just idag. Det är säkert bara fr att vi ska ha grillfest! Nu ska vi sitta på altanen men iaf. Ja ja. Det är bara att göra det bästa av det. Det ska bli gott o trevligt iaf .-)

Häromdagen satte jag o barnen upp ett partytält. Tänkte att vi kanske fick nytta av det till idag. Igår blåste det värre än vad det gör idag o vad tror ni hände?

Det försvann! En granne ringde i går kväll på dörren o hade vårt partytält med siug. Det hade lyft o flygit vidare. Det var naturligtvis inte helt heller...hmmm...

Frågan är om det är lönt att sätta upp ett nytt idag? Tror inte det!

I går kväll så var min mamma o jag o tittade på mina flickor när de dansade magdans. De är superduktiga. Jag fotade naturligtvis o jag lägger upp bilder senare. Ja det blir nog inte idag men inom kort. Om det är någon som vill se de dansanta damerna 🙂

Nu måste jag avrunda o göra något nyttigt. Jag önskar er alla en superfin lördag o jag hoppas verkligen att ni har bättre väder än vad jag har!

Kram

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Flygande partytält

 1. anonym

  Hej!
  Ska vi byta? =)
  Jag röstar på dig om du går in och klickar en gång på alla mina reklamrutor.
  Jag lovar att jag håller mitt ord. =)

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: