web analytics
Gå till innehåll

Flyttfirma är nog svaret

Vi hade loppis under skördefesten och det gick bra med tanke på att det var så mycket annat att titta på under denna dag. Vi ska ha en loppis den 29 oktober så det blir att ta fram lite pryar då som vi inte ha användning för. Ja var nere i källaren och kikade runt i går och snacka om att man har samlat på sig. Tänk den dagen man ska flytta....ja OM man ska flytta. Det kommer inte bli roligt. Man sparar på sig en hel del och bara att ta tag i det gör en trött.

Den dagen jag ska flytta och det blir dags för städning så kommer jag att anlita en flyttfirma. Jag kommer inte att ta tag i det själv. Jag betalar gärna en slant för att slippa. Kalla mig lat men det kommer jag att göra.

Vi har en villa med 5 rum och kök. En källare under huset och en vind. Det blir en hel del att göra med andra ord. Vi ska i alla fall försöka sortera bort det vi inte behöver för varför ha det när man inte använder det= Helt onödigt. Inte sortera bort det för en eventuell flytt framöver utan för att man inte behöver det.

Har ni använt en flyttfirma någon gång? Fungerade det bra? Berätta gärna.

Flyttkartonger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: