web analytics
Gå till innehåll

Föda barn och cancer

Jag var på aftonbladet som jag alltid brukar vara. Fick se en video där en kvinna födde barn i en bil. Så fint och så vackert med ett nyfött barn. Sedan lite längre ner så kom jag till en artikel där jag läste om musikern Kristian Gidlund, medlem i popbandet Sugarplum Fairy. Den artikeln var inte lika vacker.

I den berättades det om denna unga man. Bara 29 år gammal. Han hade cancer för ett bra tag sedan och blev friskförklarad. Nu är han åter drabbad och denna gång är den aggressiv. Kristian kommer förmodligen inte att vinna över sjukdomen denna gång utan utgången ser ut att bli ett steg närmare döden.

Så tragiskt och så fruktansvärt. En 29 årig man som står mitt i livet ska kastas in mot en säker död. Varför? Jag har varit inne på hans blogg och läst lite då och då och jag fängslas av hans ord. Han berättar och öppnar sin dörr till sin värld och låter oss läsare vara med på en liten hörna och se och ta lärdom av det vi läser.

Mirakel kan ske. Det kan gå åt rätt håll och jag hoppas verkligen det. Man vet inte vad framtiden har i sitt sköte och man får fortsätta att hoppas. Jag ska hålla alla mina tummar och tår!

Ja ni har väl inte missat Stormen Sandy? Den skördar liv nu. Jag såg på nyheterna i går och det finns en uppsjö med artiklar om denna storm här ute på nätet. Vart man än kommer så finns det nyheter om stormen. Det är svårt att få in allt man ser och läser om.

Vi har oxå haft stormar här men inte sådana stora som denna. Tack och lov. Det måste vara fruktansvärt att få vara med om något sådant här. Vissa hus hade skalats av på grund av stormen. Man såg rakt in i vardagsrum och sovrum. Helt otroligt. Det är så svårt att ta in det. Jag hoppas bara att den ska vina iväg och ut i sanden så att säga så att det kan bli lugnt igen på fronten.

Jag har varit så trött nu i eftermiddags. Mitt eget fel, jag vet. Barnen fick gräddbulle och lite Ahlgrens bilar. Jag kunde inte låta bli att smaka och mitt socker sköt upp i höjden. Nästan 14 hade jag. Kände hur det tryckte i ögonen och jag fick huvudvärk. Fick lägga mig och villa en stund. Den stunden blev en timme. När jag kom upp så hade det sänkt sig till 13,3. Alltid något.

Jag skulle vilja gå ut i friska luften och gå lite men vädret är inte så tilltalande precis. Det regnar inte men det är mörkt och fuktigt. Jag ska se om jag kan ta en tur på mitt gångband senare i kväll.

Vad har ni hittat på med idag då? Ha en fin kväll!

Intressant?

2 reaktioner på ”Föda barn och cancer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: