web analytics
Gå till innehåll

Född fri – Lejonet Elsa

I går kväll så började jag med min första barnvagn med skötväska, lakan och kudde i scrapbooking. Det är bara bebisen jag ska försöka komma på att göra. Jag har aldrig gjort en sådan innan men jag blev ändå rätt nöjd faktiskt. Ska på och göra några fler men det får bli i morgon. Nedan är bilder på min barnvagn.

Jag och Maria gick på loppisen. Jag hittade ett bord med hylla under. Ett sådant bord har jag letat efer länge. Hyllan undertill är bra för datorerna när vi inte använder dom. Bordet kostade bara 40 kr så det var ett riktigt fynd.

När Fredrik slutat jobbet så hämtade han upp mig och Maria. Vi åkte upp till kyrkogården och satte trädgårdsrosor både hos Tomas och hos pappa. Det behövs rensas hos pappa men jag får göra det en dag då jag har lite mer tid på mig. Eller så väntar jag till våren och gräver upp allt runtomkring och lägger ny jord.

Så mycket bättre börjar nu. Filmen Född fri - Lejonet Elsa har vi precis sätt klart. Vi satt och mös i soffan och barnen åt sitt lördagsgodis. Född fri - Lejonet Elsa fick mig att tänka på pappa. Han älskade den filmen och jag gör det med. Den är helt underbar.

Ni får ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: