web analytics
Gå till innehåll

Födelsedagsfika med nära och kära

Idag tog jag en fika på sjukhuset. Var med min lillasyster dit idag. Sedan bar det iväg till Stéphanie och Jonatan. Lagade mat och åt den. Något mätt blev man, men det är ju det som är meningen 🤗

Sedan kom stunden som jag har väntat på idag. Att åka hem till sonen med familj då sonen fyller 24 år idag. Stort GRATTIS till dig Robin ❤

Vi hade riktigt roligt. Det var ett tag sedan vi träffades. Nästa som fyller år nu är Pontus. Han blir då 13 år ❤ Snart har jag inga "barn" hemma utan nu är det bara ungdomar. Men det är ju så livet är.

Grattis än en gång Robin. Hoppas du fick en fin dag. Älskar dig ❤

Födelsedagsbarnet Robin ❤
Min dotter Stéphanie, jag och mina två äldsta barnbarn Nellie och Sebastian ❤ Robins fina två barn ❤

Ibland undrar jag hur livet kommer se ut när samtliga barn har blivit myndiga. Hur vill jag ha det? Hur tror jag att det kommer att bli? Ska jag se hur det är idag och ta minus barnen så kommer jag bli väldigt ensam här hemma tror jag. Visst, jag har mina hundar men det är nog allt tror jag.

Om fem år så är min minsting myndig och dessa fem åren kommer att springa iväg. Min näst minsta blir 20 år om fem år. Det är inte klokt. Vart har tiden tagit vägen?

Men men, det är fem år dit. Jag får njuta av dom åren och följa mina barn på resan in till det vuxna livet ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: