web analytics
Gå till innehåll

Födelsedagsfirande här hemma

Ett år äldre blev mannen min igår och det firade vi hemma i vårt nya vardagsrum. Rummet är mindre än det andra men i vår familjs ögon mycket mysigare. Vi är en stor familj som tycker om att umgås med varandra. Vi i vår stora familj trivs med varandra och skulle någon saknas en dag så känns det otroligt tomt. Det är mest utomstående som inte trivs med att vi är så många men som jag brukar säga: Det har inte dom med att göra!!!

Fredrik önskade sig hemmagjord pizza. Det fixade Stéphanie och Beatrice. Fredrik tycker om kärleksmums och det bakade Tove till. Ett stort TACK till er som hjälpte mig när jag själv inte orkade. Jag har fått en förkylning som satt sig i ansiktet. Det gör ont och jag orkar inte hålla mig uppe hela dagen. Jag brukar inte bli förkyld men när jag blir det så blir jag det.

Av Robin o Tove fick Fredrik en backkamera. Stéphanie och Jonatan gav honom en tavla med texten:  Det enda som är bättre än att ha dig som pappa är att mina barn får ha dig som morfar. Av mig och de minderåriga barnen samt från André fick han en roman, en ljudbok och två örngott med grävmaskiner på. Fredrik är ju en typisk kille 😄 hahaha

Jag hoppas han blev nöjd med sin dag trots allt ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: