web analytics
Gå till innehåll

Födelsedagsfirande

Bonuspappa

Igår firade vi Fredrik som fyllde år. Vi var nästan hela familjen samlade. De som fattades var min äldsta son med familj samt Robin. Vi satt samlade runt köksbordet och åt en lätt middag som bestod av hemmagjorda hamburgare. Sedan fikade vi efteråt och då öppnade Fredrik sina paket.

Han fick lite av varje. En tavla bland annat som vi alla har skrivit på. Böcker om Öland bland annat. Vilda western tidning och trislotter. En sten från de stora barnen som det står Världens bästa bonuspappa på.

Det blev en lyckad dag. Skönt och kunna minnas denna dag som positiv igen. Med tanke på vad som hände för ett år sedan så är det skönt och kunna se framåt igen.

Födelsedag

Nu vankas det helg och vi ska bara umgås och må bra. Tove ska iväg i helgen med småttingarna men de kommer hem igen på söndag. Robin kommer hem antingen på söndag eller på måndag. Ska bli roligt och träffa honom igen.

I förrgår var jag, Fredrid, angelica och lilla Alizia och hälsade på min äldsta son. det var roligt och träffa honom. Se så att han har det bra där han är.

I helgen blir det gravarna om vädret tillåter. Det var först grått och kallt här men under dagen igår så började det bli varmt igen. Vi har ett mycket växlanda väder.

Vad ska ni hitta på med i helgen då?

Publicerat den Kategorier Barnen

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: