web analytics
Gå till innehåll

För alltid älskad och för aldrig glömd <3

Det går inte en dag som jag inte tänker på dig Carina. Du är otroligt saknad. Så saknad så jag knappt kan finna några ord ibland. Bara tanken att veta att jag inte kan prata med dig, höra din röst. Känna din närhet fast du bodde flera timmar härifrån. Det känns otroligt jobbigt.

Vi bodde nästan 30 mil ifrån varandra men du var mig alltid så nära ändå. Vi träffades ibland och hade telefonkontakt ofta. Visst ville jag träffa dig oftare än vad vi gjorde men vi fanns där för varandra ändå trots allt. Du visade dig vara en av de bästa vännerna man kunde få.

Jag var ensamstående med fem barn. Du blev fadder till mina tvillingar. Du tog dig an dom och hade dom visa helger. Det var underlättande för mig som var helt ensam med ansvaret för mina barn. Samtliga barn var under 10 år så det var kämpigt ibland.

Hej älskling var ditt svar när du ringde till mig eller när du svarade när jag ringde. Puss och kram hjärtat. Älskar dig! avslutade vi med. Jag kommer sakna dom orden från dig.

Vist visste man att denna dagen skulle komma men man lever ju på hoppet. Jag hoppades innerligt att vi skulle få bli gamla tillsammans. Oavsett om vi blev det på var sitt håll...vi skulle bli gamla och prata om våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Försöka minnas tillbaka och skratta åt allt som hänt under åren. Känna oss stolta för vad vi har åstadkommit.

Cina min älskade Cina. Ditt minne lever vidare. Jag bär med mig dig i mitt hjärta. Vi kommer ses igen en dag. Då kommer vi fortsätta där vi avslutades i detta livet. Du trodde på ett liv efter döden. Det gör jag med. Vi sa ofta att vi skulle gå på en seans tillsammans. Det blev aldrig av. Tyvärr.

Carina mitt underbara hjärta. Du är för alltid älskad och för aldrig glömd <3

Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: