web analytics
Gå till innehåll

För att jag måste eller undviker jag?

Då var vi inne på halva denna månaden. Jag förstår ärligt talat inte vart dagarna tar vägen. Vi går mot kallare årstid och det ser jag definitivt inte fram emot. Jag brukar dala ner i mitt mående under höst och vinter. Men kanske så blir det annorlunda just i år?! Vem vet! 🙂 Det kan ju faktiskt bli det- Man ska inte förlora hoppet.

Det brukar vara varma dagar under september månad i vanliga fall men jag tycker inte att vi har haft så många dagar ändå under månaden som varit varma och fina. Det har antingen regnat eller så har det hängt i luften. Igår var det dock rätt så skönt om man jämförde mot de andra dagarna som varit. Härligt!

Barnen har kommit igång med sina ämnen i sina skolor. Pontus blev glad för han fick läsa spanska i sexan fast lappen blev någon dag försenad när den skulle lämnas in. Hampus läser också spanska så de kan ju förhöra varandra kanske när det blir läxor.

Förra året så blev Hampus försenad till skolan rätt så ofta. Nu har vi börjat med månadspeng och det blir 10kr avdrag för varje försenad ankomst han får. Hör och häpna: Det har inte blivit en enda försening än 🙂 Att jag inte körde detta systemet förra året?!

Idag har jag städat av mitt kök. Inte hela utan jag har påbörjat det. Jag ska försöka ta lite i taget för jag måste lyssna på min kropp med. Jag ska även börja och tänka efter varför jag gör vissa saker. Gör jag för att det måste eller för att undvika tankar?! En bra fråga. Dock så tror jag att det är lite av båda sakerna. Men att göra saker och ting för att undvika ska jag försöka att inte göra så att säga.

Nu ska jag försöka och ta itu med den andra delen av köket. Men det gör jag för att jag måste. Ha en fin dag alla fina. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: