web analytics
Gå till innehåll

För högfärdig eller?

God kväll mina vänner. Det är söndag som går mot sin kväll. Det har varit en lång dag. Det känns som att den aldrig vill ta slut riktigt. Jag har inte gjort så mycket faktiskt. Har bytt gardiner i kök och hall och tagit fram gardiner till vardagsrum och vårt sovrum. Mer än så har jag inte kommit.

Mitt socker låg högt redan i morse och nu innan middagen så låg värdet på 9,2 och efter maten hade det stigit till 13,4. Jag är trött och jag vet ju orsaken. Det ska bli skönt att få gå och lägga sig ikväll.

Ikväll kommer En pilgrims död. Jag vet inte om jag ska se den eller om jag ska spela in den. Den verkar rätt så intressant i alla fall så se den ska jag men jag vet inte när. På femman sänder de Galen i Kärlek. Den har man sett massor med gånger men den är ju bara så bra.

Ska ni se något speciellt på TV i kväll?

Här är så lugnt. De små spelar spel och tvillingarna tittar på TV. De stora är på sitt rum.

Det är fortfarande snö ute. Min son var i affären innan och handlade och såg att min sambos släkting gick förbi honom utan att hälsa på honom. Min son sa hej men personen i fråga bara gick förbi. Sedan hade personen vänt sig om och tittat på min son men fortsatte sedan att gå in i affären.

Tycker det är synd att barnen ska komma i kläm för vad vuxna gör. Att det snackas det förstår jag ju men de kan väl låta bli att dra in barnen. De har inte gjort någonting alls. Det är ju mig de är sura på. Ta det med mig i stället. Att ignorera mina barn är bara så barnsligt. Det säger mer om er än vad det säger om mig, men framför allt vad det säger om mina barn. Sonen hälsade iaf.

Jag förstår inte varför det ska behöva bli så här. Man undrar ju om personerna inte har större nöje än att sitta och snacka om mig. Det vet jag att de har gjort så det behöver inte förnekas. Själv mötte jag en annan person, ännu en släkting till min sambo. Jag gick förbi honom och personen i fråga såg ut som att han inte visste vart han skulle ta vägen. Jag sa hej och det var nästan så att man fick dra ur hans hej.

Jag tycker det är så barnsligt! Tror dom att jag blir delsen? Glöm det! Jag har aldrig trugat en enda människa och jag kommer inte att börja med det. Jag är rätt så trygg i mig själv så jag behöver inte göra det.

Japp...så är livet

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och bara njuta över att jag har världens bästa familj!

Instagram
Intressant?

3 reaktioner på ”För högfärdig eller?

 1. stickochpysseltokig.blogg.se

  Alltid roligt att sätta upp nya gardiner.
  Ett hej kan man alltid säga, det kostar inget.
  Jag har jobbat hela helgen så det har inte blivit något tv tittande. Har spelat in en del, som vi ska senare.
  Imorgon ska jag till vct. Mitt knä är svullet och värker. Tror jag har fått vatten i det. kul kul
  Nu ska jag titta på när maken diskar:))Ha det bra och strunta i folk som inte hälsar. Sträck på dig och var stolt över din familj. Kram

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: