web analytics
Gå till innehåll

För lite sömn

Jag får ingen riktig sömn. Har inte fått det på månader nu. Somnar sent och vaknar jättetidigt. Jag får runt 5 timmars sömn varje natt i genomsnitt. Det innebär att jag ofta har huvudvärk, jag fryser och är fruktansvärt trött på dagarna.

Jag har haft dålig sömn innan men denna gången har det blivit sedan min bästa vän gick bort. Carina är den sista människan jag tänker på när jag ska sova och hon är den första jag tänker på när jag vaknar.

Ibland när dågot händer så tänker jag Jag måste ringa Carina. Sedan slår det mig att det inte går.

Jag ska sätt ane lykta på pappas grav. I den ska jag sätta ljus för alla mina nära och kära som har gått bort. Det är långt att köra till deras gravar så då kan jag tända ett ljus för dom här.

I år är det 7 år sedan pappa gick bort. Jag förstår inte vart dessa år har tagit vägen. Saknar honom med. Saknar våra samtal. Jag vet när jag var yngre så var jag så faccinerad av pappas bakgrundshistoria. Han hade ett tufft liv bakom sig. Det var helt otroligt i mina öron att någon fick en sådan uppväxt som pappa fick.

I morgon fyller min näst yngsta son år. Han blir 12 år. Det är inte klokt det i heller. Det innebär att jag och Fredrik har varit tillsammans i 13 år och känt varandra i 14 år. Det var inte många som önskade mig och Fredrik lycka till. Inte från hans sida i alla fall. Jag har fått min beskärda del.

I år har vi varit gifta i 4 år. Förlovade i 12 år. Vi har varit med om mycket tillsammans. Både när det gäller sorg och glädje. Allt som händer har gjort att vår kärlek har stärkts i stället för att få banden avslitna. De som ville att det skulle gå åt det andra hållet grämer sig nog en del nu.

Om 3 dagar så är det dags för min äldsta son att ta sitt straff. Han ska in i fängelset och det kommer bli en tuff tid för oss alla. Även för min son så klart. Min svärdotter flyttar tillbaka till Gotland och tar mitt barnbarn med sig så klart. Det blir facetime ofta 🙂

Lilla Alizia har blivit 3 månader redan. Tiden springer verkligen iväg.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Njut av dagen och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: